20 Mart 2012 Salı

YENİ SEZONUN GÜÇLÜ ve KESKİN HATLARI AYAKKABILARDA ! / SS 12': THE SEASON OF STRONG and DETERMINED LINES in SHOES

Bugün Zara'yı gezme fırsatım oldu ve yeni sezonunu çok beğendiğimi söylemeliyim. Dünya üzerindeki trendleri yakından takip etmiş olan Zara, kalitesi ve çizgileriyle bu sezona güzel bir tat katacak gibi görünüyor. Genellikle çok renkli, şifon, blazerlar, tüvit ceketlerin ve dantelin, şal deseninin dominantlığı söz konusuydu.

I went to Zara today and the new season was really good. Zara proves that they had followed the trends in fashion capitals very well. The season generally consists of  bold colors in variety, chiffon, asymmetry, blazers, tweed jackets and lace. 




Kıyafetler dışında ilgimi çeken asıl şey ise ayakkabı modelleri oldu. İlham kaynakları benim gördüğüm kadarıyla Prada, Chanel, Celine ya da Pierre Hardy (kemer detayı ile), Louis Vuitton gibi sezona damgasını vuran markalar olmuş. İşte beğendiğim bazı modeller:

 Other than clothes, the shoes were awesome ! The heels as far as I could see were inspired from Prada,Chanel, Celine, Pierre Hardy (with belt details), and Louis Vuitton. Here are some heels and flats I liked:




Tüm resimler : zara.com
Pics from zara.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.