8 Ekim 2011 Cumartesi

SONBAHARDA GÜZELLİK/FALL BEAUTY



Evet bu yılın güzellik trendleri ne olacak ? Açıkçası bu yıl fazla sınırlama yok. Eylül ve Ekim ayları modanın en önemli aylarıdır. Çünkü Eylül ayı hatta September Issue modanın Ocak ayı sayılır çünkü yeni trendler belirlenir ilk 6 ay için. 

Saçlarda her boy saç için opsiyonlar var. Sadece orta boy saç kestirmeyin. Saçınız ya uzun olsun ya da kısa. Kısa dediğim bence en fazla omuzlara kadar gelmeli saçlar bu yıl sonra ya uzamaya bırakın ya da kestirin.

Eğer uzun saç kullanıyorsanız saç aksesuarları çok zengin bundan faydalanın mutlaka. 

What are the beauty trends? Well you are unlimited this season ! You know that especially September and October are crucial years for fashion sector because it is like January, all the decisions about trends and stylies are made. ( September Issue, Anna Wintour)

For hair, you could have all the lengths. But decide whether you like to use long or short hair. 

For long hair there are many elegant accessories to wear.
                                                          Saç aksesuarı Chanel.

Gossip Girl 5.season.

Saç şekli bu yıl düz ya da düz arasına hafif dalgalar var. Tam banyodan çıkmış gibi düz değil kıvırcık değil ve saçlar effortless yani çaba gösterilmemiş gibi doğal görülmeli. Sakın aşırı büyük maşalar, topuzlar yaptırmayın. Fön de düz ve hafif dalgalı şekiller tercih edin. Saçlarınız çabasız görünsün aksın gitsin. Saçlarınızı özgür bırakın !

Ok. For hairstyles we have straight hair and little bit wave. It is crucial that it should look natural. Just effortless. Be natural, your motto should be "brutal simplicity". Just let go of your hair, just let it flow !



2011 London Fashion Week









Michael van der Ham Spring 2012 look


Acne 2012 Spring Look

Uzun saç için bir başka seçenek "bun" ya da dağınık topuz ya da balerin topuzu(ama daha serbest olabilir/sıkı da kullanabilirsiniz). Elbette at kuyruğunu( ponytail) da unutmamak gerek ama görünüm sıkı ve "sleek".
London Fashion Week 2011

Anne Hathaway for Oscars 2011.

Blumarine 2012 Spring look

                                                                                            
          Derek Lam Spring 2012 look








Marchesa 2012 Spring look 

Carolina Hererra 2012 Spring look


Marni 2012 Spring look.

Michael Kors for Spring 2012


Marchesa Spring 2012 look.

Gelelim saçlarını kısa tutmak isteyenlere sizler biraz radikal değişimler yapabilirsiniz. Saç renginizin diplerini koyu bırakabilirsiniz uçlarla uyumlu olmak koşulluyla ama abartılı olabilir bu (tüm saç tipleri için söylüyorum) Aynı kıyafetler gibi zıtlıklar yapabilirsiniz saç renklerinde sarı saçın uçlarını yeşil ya da siyaha boyatan ünlüler vardı bu sezon Drew Barrymore ve Kate Bosworth gibi ama bence yapmayın daha iyi :)

Kısa saç diyordum pixie ya da daha uzun isterim diyorsanız bob kestirebilirsiniz.

If you want to keep your hair short. Well you have two options the bob and pixie.

( saç rengi/ hair color)












pics via elle.com, vogue.com/magazine





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.