12 Kasım 2011 Cumartesi

BUGÜNÜN ALIŞVERİŞ TURU/ TODAY'S SHOPPING TOUR : "CHEAP&CHIC"

Evet, başlıktan da anlayabileceğiniz gibi uygun fiyatlara nasıl şık olabileceğinizi gösteren bir paylaşımım olacak. Moda tamamen bir zevk meselesidir, ucuz eşylarda da iyi ürün seçmeyi bilmek lazım. Modayı takip edip zevkli giyinmek için çok paralar harcamanıza gerek yok sadece kombinlerinizi iyi düşünüp akıllıca karar vermelisiniz. Nerede giyeceğim, nasıl giyeceğim gibi sorular sorarak elinizdeki seçenekleri eleyip hem bütçenize katkı yapabilirsiniz hem de aldığınız eşyaları doyasıya kullanabilirsiniz. En azından ben bunu yapmaya çalışıyorum :) !


As you could see from the title, I am going to show that fashion is not really about money. It is a thing in you that bursts and you have the urge to combine right patterns or cloths together. It is important to get ideas from high-fashion brands also but mixing fast fashion lines like Zara, H&M etc. make fashion reachable to every single person. So, what I did today was a little tour to Berksha and Zara. See what I chose from these brands !


BERKSHA:

Aşağıdaki ürünler sadece 29.95 YTL !





ZARA 

Yıldızlar çok moda, yıldızlı bir şey alın mesela. Mango'da çok güzel yıldızlı kolyeler var 29.95'E !
Ya da aşağıdaki Zara gömleği tercih edebilirsiniz.

Stars everywhere, have something star on it like RIGHT NOW ! 


Mango'dan aksesuarlar... Yıldızlılar çok güzel ben de yakında edineceğim birinden. Bu yıl Dolce Gabbana önderliğinde bir yıldız akımı var sormayın gitsin ! Bileklik ise Tory Burch'un geçen yaz sezonunda vardı Mango çok çok benzerini yapmış paylaşmak istedim bilekte hoş duruyorlar, altın rengi de mevcut.

Accessories from MANGO. You should catch one star in this season ! D&G has all stars in it's collection and you could have it much cheaper without losing your sense of style ! The bundel of braclets was in the last summer season of Tory Burch (2011 Summer). So, you could have it cheaper again also as a color choice there is golden. 



ZARA

Yılan derisi ama emitasyon olsun, lütfen !
Snake Skin imitation, please !



HER YERİ FERMUARLAYIN !

ZIP-IT !



VINTAGE BAG A MUST !



Siyah elbisemiz hep dolapta dursun bir de belirgin fermuar etkisi olsun !

I cannot say anything it is LBD-YOU SHOULD HAVE IT WITH ZIPPER DETAIL !



Takipte Kalın ;) !
Follow the blog for new posts and updates ;) !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.