14 Aralık 2011 Çarşamba

GÜNÜN ALIŞVERİŞ TURU: BERSHKA/MANGO/ZARA/YARGICI - TODAY'S SHOPPING TOUR: BERSHKA/MANGO/ZARA/YARGICI

Aslında alışveriş turlarımı haftasonu yaptığımı az çok takip ediyorsunuzdur. Bugünün turu biraz özel o yüzden. Bu turun amacı yılbaşını Paris'te geçirecek arkadaşım Melis'e Parizyen bir görünüm yakalamak amacıyla, onunla alışverişe çıkmadan bir ön araştırma yapmaktı. Aslında, Paris ve New York stili artık dünya globalleştiğinden iç içe geçmiş durumda. O yüzden bulduklarım ne kadar Paris' e has bilemem ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım :)

You know that I usually make my shopping tours at weekends. But, today was special because my lovely friend Melis is going to Paris for New Year so she wanted to go shopping to have a Parisienne look. I immediately told her that I would go shopping with her. Before, we go I wanted to do a little research hence this post. In the globalized world, I think that New Yorkean look and Parisienne look a little bit mixed right now but I tried to capture more Parisienne items so enjoy !



  • Seçerken Coco Chanel'i düşündüm o yüzden tüvite kaysam da modern öğeleri ve ince espiri parçaları da katmak istedim.

  • When I was choosing the items I think about Coco Chanel-so there is so much wool and tweed- and the modernized Paris sort of so there is witty and modern items too.

BERSHKA























MANGO





Çok Louis Vuitton aşağıdaki çantalar...
So Louis Vuitton bags below...





YÜKSEK TOPUKLAR
HIGH ON HEELS




Süet kenarı altın sarısı ayakkabı !
Black heel is the one I liked !




Bu elbise biraz DVF olmuş.
This dress is so DVF.



Bunu gördüğümde ise aklıma YSL geldi.
I thought of YSL when I saw the dress.




SPARKLE SPARKLE










ZARA






YARGICI




1 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.