27 Aralık 2011 Salı

İK ile YILBAŞINA ERKEN BİR GİRİŞ/ EARLY NEW YEAR' CELEBRATION AT MANAGEMENT &ECONOMICS CLUB

Geçen Cuma Boğaziçi Üniversitesi'nde Güney Kampüste İşletme ve Ekonomi Kulübünün Yılbaşı partisi vardı. Ben de Dinamik'in bir parçası olarak katıldım ve yanımda Selen de vardı. Ona ne kadar teşekkür etsem az çünkü tüm geceyi o fotoğrafladı bir çok resim var ben en çok sevdiklerimi ve görünümümü yolluyorum. Yılbaşı partimizde film karakterine bürünme teması vardı. En başta Audrey Hepburn ya da Blair Waldorf olmayı düşündüm fakat hava çok soğuk olduğundan Chuck Bass olayım dedim ama o da pek olmadı en sonunda "şık" bir jokey olduğuma karar kıldık :)) 

Bu post'umu yılbaşına giyebileceğiniz bir kombin için öneri gibi de düşünebilirsiniz, yılbaşı gecesi için de bir post'um olacak.Takipte kalın ;)

Last Friday in Boğaziçi University(at my school) in South Campus we had the early New Year celebration in our Management &Economics Student Club' room. I was a member of Dinamik which is our school paper so I went to the party with Selen, one of my best friends. I am so thankful that she was able to photograph the night so thanks Selen :) I am going to post the photos I really like(there is too many photographs) and also my look for the night. Our party had a theme of becoming a film character but because of the cold weather I couldn't decide on what to wear so my choices were being Audrey Hepburn, Blair Waldorf but it was very cold so I couldn't wear a dress so I decided to be Chuck Bass but it didn't work out also. I guess I look like a chic member of a polo club or something like that you name it :))

Enjoy the post and stay tuned for updates !

TheModernTalk on Facebook : http://www.facebook.com/themoderntalk
TheModernTalk on Twitter: https://twitter.com/#!/TheModernTalk


NE GİYMİŞİM ?
WHAT I WORE :


/MontJacket: Benetton(ama vintage sayılabilir),
/Tayt pantolonLeggings: Mango,
/Clutch: Tory Burch,
/Blazer: Mehtap Elaidi















Selen Gürmen'e sonsuz teşekkürler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.