19 Eylül 2011 Pazartesi

ACNE SPRING 12'

Bu yıl Acne'nin ayakkabılarına ve gözlüklerine kısacası aksesuarlarına B-A-Y-I-L-D-I-M. Geçen ilkbahar/yaz 2011 koleksiyonunda flatform'lar vardı düz platform topuklu ayakkabılar bu yılda vardı yazın Prada erkek koleksiyonunda çalışmıştı ve sezonda Türkiye'de de olmak üzere bitmişti çünkü bulsaydım ben de alacaktım :) Acne aslında çok öncü bir marka ve ilk önce danışmanlık şirketi olarak açılmış sonradan 1996'da Johny Johansson müşterilerine kot tasarlamaya başlamış şimdi de kot ve deri ceketleriyle beğenilen bir marka. Her yıl gelişerek güzel ürünler veriyor Acne. 

Her neyse flatform lar ne kadar güzel görünmese de bir cazibesi vardı. Bunu ACNE'nin tüm koleksiyonları için düşünün aslında çok güzel değiller ama garip duruşları sizi çekiyor sanki ! Ama bu yıl aksesuar adına gariplik yok Acne'de çok hoş makosenlerin püskülleri büyük-abartılı(runway look için de olabilir aslında ama olsun ), çantalar ve ayakkabılar kemerli ve değişik bir topuk biçimi var. Bence styling süper olmuş (styling ve defileler hakkında bilgi için sağdaki arşivden IFW Workshop Günü başlıklı yazıyı okuyabilirsiniz). 
Dolce Gabbana'da gördüğüm yıldızlar burada da var sanırım bir potansiyel bir yıldız trendi var ufukta :)

not acne'nin açılımı : "ambition to create novel expressions "

I totally loved the accessories in ACNE collection. Acne's looks are sometimes odd like last season's flatforms but there is some kind of beauty in it, at least that's my idea. I loved the loafers, the belted bags. The styling is awesome, mission completed in that department. There is a future-to-be-star trend on the way like Dolce Gabbana.




PRADA

DOLCE GABBANA









ACNE 2011 İLKBAHAR/YAZ (SPRING 11')









ACNE 2012 İLKBAHAR/YAZ (SPRING RTW 12)


























pics via vogue.com/magazine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.