15 Eylül 2011 Perşembe

FNO İSTİNYE PARK : Ne Giydik, Neler Yaptık / FNO Night




Bu gece modanın nabzını biricik arkadaşım Selen Gürmen ile İstinye Park'ta tuttuk. Vogue'un ikincisini düzenlediği alışveriş partisi konseptindeki etkinlik gerçekten çok eğlenceliydi. Tüm etkinliklere katılmaya çalıştık, bunu yaparken kalabalığa da takıldık ama daha çok EĞLENDİK,EĞLENDİK,EĞLENDİK- zaten amaç da buydu.

Tonight we were at İstinye Park for Fashion's Night Out with my lovely friend Selen. It was crowded but it was FUN,FUN,FUN which was the aim of the whole organization ;)



Geceye katılan ünlü isimler Ajda Pekkan(TWIST), Ozan Doğulu, Pascal Nouma Ayşe Arman ve Çağatay Ulusoy(RAMSEY)'du. Fakat çok kabalık olduğundan içeriye girme çabası bile göstermedik. Bunun dışında tüm mağazalarda ikramlar ve küçük indirimler vardı. Vogue editörleri çeşitli mağazalarda stil önerileri verdiler. Özellikle İstinye Park Lacoste mağzası dolup dolup taşıyordu.

There were many Turkish celebrities and also Pascal Nouma joined the night. Vogue Turkey editors gave style advice in various stores. But there was a big crowd so we couldn't image to enter those stores with celebrities.


Bunun dışında biz saat 18.00 civarında İstinye Parktaydık. İlk durağımız açık hava alanı oldu. Orada Vogue standında şipşak fotoğrafımızı çektirdikten sonra BCBG mağazasına girip 2011'in trendlerine baktık. 

Firstly, we went to the outdoor area of the shopping mall. We took pictures in Vogue stands and then check out the Fall trends in BCBG Max Azria.






BCBG 2011 Runway Looks/Sonbahar Görünümleri
BCBG looks for fall



BCBG 2011 Runway Looks/Sonbahar Görünümleri
BCBG looks for fall

 

Sarı şemsiyeli DKNY kızları bize bu geceye özel indirim kartı verdi.
As usual DKNY girls with yellow umbrellas gave us discount cards.


Bu arada enmoda.com açık alanda çok lezzetli fortune cookie dağıtıyorlardı. Bilin bakalım bana ne çıktı ! FNO çantası :) 

Ow, guess what ! I ate fortune cookie and won the FNO bag. Thanks enmoda.com :)









 Chloe parfüm tanıtımı adına büyük bir şişe ile fotoğraf çektirme imkanı sundu fakat fotoğraf bastırmak ve almak tam bir felaketti. Ama akıl akıldan üstündür Selen USB'yi çıkarır ve fotoğrafları alır :))

There was a photo shoot for Chloe's parfume. We couldn't wait for print out because the printer was too slow. My genius friend Selen took out her USB and saved the day :)







Bunun dışında maskeli balo teması vardı ve bunun için maskeler verildi. Maske sırası da bir felaketti ama sonunda maskelerimizi aldık :)

There was also the Masque Ball theme so masques were distributed. But the crowd was insane, the amount of people !

 Maske sırasında...
In the line for our future to be masques...

Maskeleri aldık. Poz zamanı !
Huuray, we got the masques. Pose,pose,pose !









Açık hava kısmına girişte podyum kurulmuş, defile havasını içimize çektik.
In outdoors there was a stage where people could be seen like they were in a catwalk, we are watching.



Açık havada radyo programcısı Geveze bize FNO'yu sıcağı sıcağına anlatan kişi oldu. 

Baktık fotoğraf çekimleri fazla bir makyaj yaptıralım dedik ve MAC'te soluğu aldık. MAC Me Over koleksiyonunun tanıtıldığı gecede güzel ikramlar eşliğinde makyaj uygulamamızı yaptık ve Polaroid resmimizin bir kopyasını MAC'e birini de biz aldık. Sanırım resimler MAC'in internetten sayfasında da olacakmış. Özellikle  Make Me Over'ın yumuşacık lip glosslarına bayıldım çok doğal pembe ve ten rengi bir ton uygulattım kendime.

Selen ise göz makyajı olarak iki tonlu açıklı koyulu farlar tercih edildi ve "neutral lip" ile makyajını tamamladılar.

We noticed that there were many photo shoots so we went to MAC for make-up. The new collection MAC Me Up is amazing especially the lip glosses. I loved my lip color. MAC gave us the Polaroid picture.




Aşağıda MAC mağazısının Polaroid'leri.
Below, The polaroid pics.



Makyaj sonrası içerideki dükkanlara baktık ve Inglot'ta oje denedim. Benim tırnağımdaki seri yeniymiş ve sarıdan turuncuya uzanan bir koleksiyon.

I tried Inglot's new nail colors. This is a collection of yellows and oranges,cute right ?



Bazı mağazalarda canlı mankenler vardı sanırım Sisley, Benetton'daydı.

Biz Levis'ta kara tahtayı görünce Selen resim çizdi ben de altına bir slogan yazdım.
Blackboard in Levis' love it. 




Geek le Chic
One Love 
Levis Burcu&Selen

Selen için ayakkabı avına çıktık size iki görünümü.
Shoe hunt for Selen. Two looks.





Yukarıdaki resim Vepa mağazasında Jessica Simpson'ın ayakkabısı. Aynı zamanda Vepa'da body painting vardı.



Aşağıdaki botlar ise BCBG Maz Azria'dan.




Gecenin sonlarına doğru Boyner'den Vogue kapağı çekimimiz, konfetiler ve güzel bir gece..


FNO en yakın arkadaşla tatlı :))










Bu gece için rahat bir kıyafet giyilmeli kesinlikle. Ben Mango bluz, Şalvar etek ve Converse giyiyorum (başka ayakkabı çekilmezdi :) ). Çantam Tory Burch. Yüzüğüm So Chic, küpelerim zümrüt kökü Mardin'den ve kolyem ise Semazen figürlü Kısmet by Milka.

Selen ise Polo Garage bluz, skinny jean ve o da Converse tercih etmiş. Zeynep Tosun for FNO çanta kullandı gece boyunca ve iltifat aldı :) Halka küpeleri Accessorize ve çok beğendim,  :)

Bir Fashion's Night Out'u da geride bıraktık. 3.yıl neler olacak, modaseverler olarak sabırsızlıkla bekliyoruz Vogue Türkiye !





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.